"Мати терориста рятувала поранених, яких не добив її син": Шокуючі подробиці розстрілу студентів у Керчі (відео)

Поліція обшукала будинок, де був прописаний Росляков, а після цього прийшла до його орендованої квартири. Саме там зловмисник жив разом з матір'ю. На цю ж адресу приїхав поліцейський автобус, правоохоронці одягнені у бронежилети.

Владислав РосляковМатір Владислава Рослякова, підозрюваного у розстрілі студентів коледжу у Керчі та влаштуванні вибуху там, приймала в лікарні поранених студентів, яких не зміг убити її син. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"Галина Рослякова працює санітаркою в онкологічному диспансері Керчі. Туди в тому числі відправляли жертв атаки на коледж. Коли туди почали привозити постраждалих, жінка була на робочому місці і приймала пацієнтів", – зазначається у повідомленні.

Mash також сповістив, що матір Рослякова забрали на слідчі дії прямо з клініки. Це трапилось у момент, коли Галина Рослякова допомагала пораненому. Жінка не знала, що саме її син відправив хлопця до лікарні.

Поліція обшукала будинок, де був прописаний Росляков, а після цього прийшла до його орендованої квартири. Саме там зловмисник жив разом з матір'ю. На цю ж адресу приїхав поліцейський автобус, правоохоронці одягнені у бронежилети.

Кількість жертв у результаті стрілянини в коледжі окупованої Керчі зросла до 20. Процедура упізнання завершена для усіх 20 загиблих. Про це заявив заступник "голови адміністрації" Керчі Ділявер Мельгазієв. "Двадцять загиблих. Привезли не три людини з коледжу, як ми очікували, а чотири", - сказав Мельгазієв.

Пізніше він підкреслив, що процедура упізнання завершена для усіх 20 загиблих. "Офіційно опізнано усіх 20 загиблих", - заявив він.

Водночас заступник "голови адміністрації" Керчі уточнив, що протоколи упізнання складені не на всіх. "Просто протоколи складені не на всіх. Справа в тому, що протокол упізнання складається, коли є прямі родичі. Але ми з упевненістю можемо сказати, що імена всіх двадцяти загиблих відомі", - зазначив Мельгазієв.

Згодом стало відомо, що серед загиблих - 15 студентів і 5 дорослих, на момент трагедії 6 студентам не виповнилося 18 років. "Студентів 15, з них шість неповнолітніх. П'ять дорослих", - сказав заступник "голови адміністрації" Керчі.

За попередніми даними, всі 5 дорослих є співробітниками коледжу. Посади співробітників, за словами Мельгазієва, будуть уточнені пізніше.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...