Мажорам не потрібний замшілий "запоребрик": Як живуть нащадки окупантів та колаборантів з Криму (фото, відео)

Діти ватажків тимчасово окупованого Криму, а також олігархів, які заробляють там, незважаючи на санкції проти батьків, ведуть доволі шикарний спосіб життя.

Так, вони відвідують елітні курорти, купують розкішні автомобілі й охоче вихваляються безтурботним життям у соцмережах, передають Патріоти України з посиланням на "Крим.Реалії".

Наприклад, донька "міністра екології та природних ресурсів" анексованого Криму Поліна Нараєва регулярно розміщує на своїй сторінці в Instagram фото з Парижу, Риму, Венеції, Марокко і Таїланду. Крім того, дівчина хвалилася тим, що після відмови у візі для відвідання Італії вона все ж змогла її отримати. Найімовірніше, при цьому вона використовувала російський чи український біометричний паспорт. Донька псевдоміністра є студенткою МДІМВ, де вивчає міжнародне фінансове право.

Поліна Нараєва

Геннадій Нараєв

Ще один представник "золотої молоді" Криму — син бізнесмена Фрунзе Мардояна, Артем. Батько молодика є власником торгового центру в Сімферополі, двох телеканалів і радіостанції. Тільки за перші три роки анексії він заробив приблизно $1 мільйон. На вільній території України його чекають на допит за підозрою у державній зраді.

Фрунзе Мардоян

Однак на житті сина олігарха це ніяк не позначилося. Артем Мардоян є членом "Єдиної Росії" і депутатом підконтрольної агресору Сімферопольської міської ради. У соцмережах він часто постить фото своїх дорогих автівок. Його пристрасть — спортивні авто преміум-класу. Раніше Мардоян-молодший їздив на білій Lamborghini Gallardo, а зараз — на іншій Lamborghini класичного червоного кольору. Їхня вартість коливається від $100 до 500 тисяч.

Артем Мардоян

Артем Мардоян

Ще один молодий посіпака окупантів також відзначився досить нескромним способом життя. Йдеться про єдинороса Владислава Ганжару, який свого часу курував у Криму рух "Стопмайдан". Зауважимо, що його однодумці активно свідчили у суді проти українського режисера Олега Сенцова, який згодом став заручником Кремля. Ганжара є затятим прихильником Путіна, чим постійно хвалиться в інтернеті.

Владислав Ганжара


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...