Медведчук профінансував дороговартісне лікування російського терориста, засудженого в Україні

Про те, що загарбник потребує операції і він готовий її оплатити Медведчук заявив ще влітку минулого року.
Олексій Седиков

Голова політради «Опозиційною платформи - За життя» і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук заплатив за дорогу операцію по заміні суглоба росіянину Олексія Седикова, що приїхав воювати проти України і засуджений до 11 років позбавлення волі за участь у терористичному бандформуванні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка Олена Лунькова, передають Патріоти України.

Тепер, за даними пенітенціарної служби, стан засудженого «відмінний». В цей же час в Росії українські військовополонені моряки кваліфікованої медичної допомоги не отримують.

«Прес-служба Віктора Медведчука, прошу вас забезпечити лікування українських громадян у в'язницях РФ. Крім Василя Сороки, в лікуванні потребують Андрій Ейдер, Павло Гриб і Едем Бекіров», - написала вона.

Відзначимо, уродженець Архангельської області Седиков - доброволець. У липні 2016 року був поранений і затриманий бійцями ЗСУ. Засуджений в березні 2017 року. Про те, що загарбник потребує операції і він готовий її оплатити Медведчук заявив ще влітку минулого року. Про це навіть говорили на переговорах контактної групи в Мінську. Після чого прес-служба Медведчука повідомила, що дане питання «заблоковане з політичних міркувань».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...