Медведчук розповів про участь дружини у "Танцях з зірками"

Український політик Віктор Медведчук заявив, що ні він, ні його дружина, телеведуча Оксана Марченко, не будуть коментувати її участь у проекті "Танці з зірками".

Оксана Марченко

Лідер руху "Український вибір" Віктор Медведчук в інтерв'ю каналу "112 Україна", яке вийшло в ефір 25 серпня, заявив, що був проти участі своєї дружини, телеведучої Оксани Марченко, у проекті "Танці з зірками" на каналі "1+1", передають Патріоти України.

"Щодо цього скандалу... Знаєте, той проект, у якому вона буде брати участь... Я вам чесно скажу: я, звичайно, був проти цього. Тому що, по-перше, специфічний канал, по-друге, я розумів, що могло бути щось подібне, що і сталося. З іншого боку, їй протягом двох років пропонували участь. І вона сама ухвалювала рішення, і я її в цьому підтримую. Зверніть увагу: ні вона, ні я особисто не відреагували на цей скандал і жодних пояснень чи коментарів не давали і давати не будемо. Я сказав: "Оксано, у тебе є шанс продемонструвати свої здібності. Я в тебе вірю, і найкращою відповіддю тим, хто виступає проти, буде твоя участь і результат твоєї участі". А я вірю не тільки в неї, але й у її перемогу", - сказав Медведчук.

Він зазначив, що участь Марченко у проекті "1+1" не свідчить про якісь його стосунки з власником цього ЗМІ, бізнесменом Ігорем Коломойським. "Із паном Коломойським востаннє у мене були розмови тільки у 2014 році, коли його призначали губернатором Дніпропетровської області. Після цього я з ним контакти не підтримую, політичні – тим більше. У нас із ним політично нічого спільного не було, немає і бути не може", –заявив він.

На сайті "1+1" 10 серпня опублікували новину про те, що Марченко візьме участь у "Танцях з зірками". Журналісти програми каналу "1+1" ТСН виступили проти її участі у шоу. "Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі і анексію Криму", – ідеться у зверненні, яке підписало більш ніж 50 журналістів. Гендиректор каналу "1+1" Олександр Ткаченко відповів, що у проекті "Танці з зірками" беруть участь "яскраві зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від їхніх політичних поглядів і переконань", зокрема і Марченко. Марченко заявила, що братиме участь у проекті, "незважаючи ні на що".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...