Медведчуки, бойки, рабіновичі, вілкули як відволікаючі маневри: Американо-російський експерт вказав на справжнього "фаворита" Кремля

У Москві сидять все ж не такі ідіоти, щоб пхати на "київський стол" когось з викормишів Януковича, відвертих українофобів. Потрібний кандидат, який вдало гратиме патріота, і з яким можна домовитись і про Крим, і про ЄС, і про НАТО.

Російський президент очікує, що на виборах переможе лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка допоможе йому "повернути Україну в статус російського протекторату". Таку думку висловив російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер, передають Патріоти України.

"У Москві сподіваються вирішити українське питання мирним шляхом: що з'явиться, наприклад, Тимошенко, з якою Путін раніше взаємодіяв і, очевидно, сподівається взаємодіяти в майбутньому. Не знаю, чи стане вона президентом і, чи буде вона взаємодіяти, але в Кремлі є певні надії, що в Україні відбудуться серйозні політичні зміни. Для Москви є тільки одне рішення - повернення всієї України в статус російського протекторату - білоруський варіант, з певними нюансами", - повідомив експерт.

За його словами, до українських виборів Путін не буде вживати ніяких конкретних кроків по Україні. "Якщо це станеться, то, звичайно, можна вирішити питання Донбасу і багато інших. Тільки з Кримом навряд чи ... Якщо ж не вийде мирним шляхом, тоді вже будуть інші варіанти. Але до виборів, я так розумію, ніхто рипатися НЕ буде", - підсумував Фельгенгауер.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...