'Медведєв пішов проти Путіна'': Відомий журналіст розповів про розкол у Кремлі (відео)

Введення Росією санкцій проти України свідчить про те, що прем'єр-міністр країни-агресора Дмитро Медведєв пішов наперекір президенту Володимиру Путіну.

Адже на великій щорічній прес-конференції лідер росіян заявляв, що сподівається на відновлення хороших відносин із сусідньою країною через економічні зв'язки. На розбіжності політичної еліти Російської Федерації звернув увагу український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на Youtube, передають Патріоти України.

"Такими кроками Дмитро Анатолійович Медведєв фактично пішов проти волі, проти слова президента Росії. Адже не минув ще тиждень від його великої прес-конференції. А саме там він сказав, що це керівництво України обмежує економічні зв'язки наших двох прекрасних країн. Крім того, Путін розраховує, що саме економіка колись, у не дуже близькому або близькому майбутньому, сприятиме налагодженню відносин між двома державами. А що ми бачимо на практиці? Це ж фактично ніж у спину", — зазначив він.

Так, додав журналіст, Росія зруйнувала власний міф про те, що саме Україна та її керівництво розриває економічні зв'язки, заважає роботі бізнесменів двох країн і взагалі зароблянню грошей.

Крім того, Цимбалюк звернув увагу і на те, що версії представників Кремля про причини введення санкцій проти України відрізняються не тільки від риторики Путіна, а й суттєво між собою.

"Якщо Медведєв пояснює, що він увів санкції, щоб підтримати Росію і росіян, то його заступник, міністр фінансів каже, що це все реакція на так званий Керченський інцидент. Це коли Росія напала на українські кораблі в нейтральних водах Чорного моря. До того ж товариш Силуанов навіть розмірковує, що і надалі Росія буде діяти так само. І тут виникає запитання: невже вони не слухаються Путіна? Або все таки цар хороший, а бояри погані?" — підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...