Меджліс відреагував на ініціативу Порошенка з позбавлення кримчан українського громадянства

Законопроект про позбавлення українського громадянства жителів Криму, які отримали російське, необхідно доопрацювати.

Про це сказав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в ефірі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Ідеться про внесення змін до чинного закону про громадянство. Там є дуже доцільні зміни, удосконалюються окремі положення. Є також нові положення до статті, яка регулює питання втрати громадянства України. Ці норми викликають обгрунтоване занепокоєння жителів Криму... Але бачу, наскільки вхопилися за ці невдалі формулювання російські ЗМІ, особливо в Криму", - сказав нардеп.

Він зазначив, що закон у нинішньому вигляді несе загрозу для людей, яких проти волі призвали в російську армію, або кому погрожували звільненням із роботи.

"Не треба впадати у відчай і розганяти зраду. Я вже мав консультації з юристами в різних правоохоронних органах. Коли цей законопроект пройде через комітет і вийде на розгляд сесії Верховної Ради, я даю 100-відсоткову гарантію, що цих побоювань, які є сьогодні, там не залишиться", - наголосив Чубаров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...