Мексиканець побив непереможного Головкіна: У Лас-Вегасі визначився новий чемпіон світу за версіями WBA, WBC і IBO у середній вазі (фото, відео)

До поєдинку фаворитом у букмекерів і фахівців був Головкін, ось тільки деякі експерти відзначали зарядженість Альвареса і відсутність гучних імен серед попередніх суперників казахстанського боксера - природно, за винятком самого Канело.

В ніч з 15 на 16 вересня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) пройшов бій за звання чемпіона світу за версіями WBA (Super), WBC і IBO в середній вазі між непереможним Геннадієм Головкіним з Казахстану (38 перемог, 34 з них - нокаутом, 1 нічия) і мексиканцем Саулем «Канело» Альваресом (49 перемог, 34 з них - нокаутом, 2 поразки, 1 нічия), передають Патріоти України.

До поєдинку фаворитом у букмекерів і фахівців був Головкін, ось тільки деякі експерти відзначали зарядженість Альвареса і відсутність гучних імен серед попередніх суперників казахстанського боксера - природно, за винятком самого Канело.
У попередньому поєдинку, який відбувся 16 вересня минулого року, роздільним рішенням суддів була зафіксована нічия. Матч-реванш повинен був відбутися 5 травня 2018-го, але через дискваліфікацію Альвареса на півроку за вживання забороненого препарату кленбутерола поєдинок змушені були перенести.

Бій на рингу арени T-mobile пройшов в рівній цікавій боротьбі. Суперники обмінювалися ударами, у кожного до завершальних раундів утворилися розсічення, а Альварес навіть побував на підлозі рингу - правда, не від удару Геннадія, а через те, що банально посковзнувся. У підсумку, рішення знову приймали судді, і на цей раз вони віддали перемогу Саулю Альваресу, який завдав Головкіну першої поразки в кар'єрі.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...