Memento mori: Мінфін США підганяє американських інвесторів у припиненні бізнесу з російськими компаніями

Обмеження вводяться у зв'язку з санкціями, запровадженими проти Росії через її агресію проти України.

Офіс з питань контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США продовжив на один місяць термін, який надавався інвесторам для припинення бізнес-операцій з рядом російських компаній, у тому числі En+ Group, GAS Group та RUSAL, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

У документі, зокрема, сказано, що термін для припинення бізнес-діяльності, а також позбавлення від активів російських компаній En+ Group, GAS Group та United Company RUSAL PLC продовжується до опівночі 6 червня 2018 року. Раніше він збігав 7 травня цього року.

Крім того, у цьому ж документі фігурують компанії "ІркутськЕнерго", автомобільний завод ГАЗ та Rusal Designates Activity Company, які не були вказані в попередній ліцензії, що вийшла 6 квітня під номером 13.

У документах також зазначається, що обмеження вводяться у зв'язку з санкціями, запровадженими проти Росії через її агресію проти України.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...