"Мене вмовляли не йти в армію, приводили різні аргументи": Красуня ООС розповіла свою історію війни

В одному з батальйонів ЗСУ на Луганщині служить молода дівчина з позивним "Стразик".

Історію Катерини Сметанко розповів в Facebook полковник Західного регіонального медіа-центру МО України Тарас Грень, передають Патріоти України.

За його словами, "стразик" називають між собою її товариші по службі. Катя - маленька і світла людина. І, не дивлячись ні на що, дівчина буквально випромінює просто оберемки яскравого, кристально чистого душевного світла.

"Мене вмовляли не йти в армію, приводили різні аргументи проти цього. Але я все ж домоглася свого! Коли я їхала в частину, то ніхто не знав, куди і навіщо я поїхала", - розповідає сама дівчина.Грень зазначив, що перший командир Катерини спочатку був проти, але, побачивши бажання дівчини бути з захисниками на передовій, призначив до цього підрозділу.

"Катерина - професійна медсестра. І тепер вона відповідає за життя і здоров'я дітей зі свого підрозділу. На даний момент вона вже має право залишити службу. Але... Катерина не збирається цього робити", - пояснив він.

"Ну, як я можу залишити мій колектив?! Ви собі не уявляєте, які це чудові і мужні люди! Наскільки вони віддані своїй справі! Піти - це значить зрадити їхню віру в мене!" - каже дівчина.

Під час нетривалих відпусток Катерина любить подорожувати. З рюкзаком і наметом вона пройшла майже всю Україну. Тепер мріє побачити і інші країни. Але, за її словами, спочатку потрібно домогтися перемоги над ворогом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...