"Мені взагалі пофіг": Український чемпіон відповів на звинувачення у сепаратизмі

Це сутність людей, вони хочуть мене зачепити словом, хочуть мене якось обізвати, щоб я на них теж у відповідь щось сказав, зазначив Усик.

Український боксер Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, як ставиться до звинувачень у сепаратизмі, передають Патріоти України.

Є такі звернення на твою адресу, як: "Усик - сепаратист".

- Та я взагалі на таке не звертаю увагу. Якщо чесно, то навіть не знаю, хто такий сепаратист. Це зрадник якийсь, так? Із 2 причин не звертаю на це увагу.

По-перше, мені взагалі пофіг, що на мене кажуть. Я знаю, що мені потрібно робити, знаю своє коло спілкування, хто мене підтримує, хто за мене.

А по-друге, це сутність людей, вони хочуть мене зачепити словом, хочуть мене якось обізвати, щоб я на них теж у відповідь щось сказав. Але мене з дитинства вчили, що не можна відповідати на агресію злом, потрібно любов'ю та прощенням. Ми ж не знаємо, може він образився на щось.

Ти розумієш, чому тебе називають сепаратистом?

- Так, за мої висловлювання про моє рідне місто, про мої життєві переконання, за якими я живу і виховую своїх дітей. Звичайно, я знаю, - сказав Усик на своєму youtube-каналі.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...