Mercedes для президента: Порошенку хочуть придбати два броньованих авто за понад 40 мільйонів

Автобаза ДУС планує придбати два броньованих Mercedes-Benz S 600 2018 року випуску очікуваною вартістю 42,42 млн гривень.
Державна організація "Автобаза Державного управління справами" (ДУС) оголосила про проведення тендерів із закупівлі легкових автомобілів очікуваною вартістю 53,89 млн гривень. Про це повідомляється в системі Prozorro, передають Патріоти України.
Автобаза ДУС планує придбати два броньованих Mercedes-Benz S 600 2018 року випуску очікуваною вартістю 42,42 млн гривень. Отже, один автомобіль повинен коштувати 21 млн гривень (близько 800 тис. доларів).
У технічних вимогах до предмету закупівлі вказано, що один автомобіль (в модифікації Mercedes-Benz S 600 або еквівалент) повинен мати: пакет бронювання надзвичайно захисту VR10, оббивку з ексклюзивної чорної шкіри, холодильний відсік, аудіосистему з навігацією, автоматичну систему кондиціонування повітря, автоматичний кондиціонер в задній частині салону, оббивку стелі мікрофібри, функцію пам'яті для задніх сидінь, декоративні елементи: тополя чорна полірована. Другий автомобіль теж повинен мати пакет бронювання надзвичайно захисту VR10, оббивку - шкіра ексклюзив порцелян або чорна, систему нічного бачення, ТВ-тюнер, мультимедійну систему для пасажирів задніх сидінь.
За даними джерел «Наших грошей» в Державній фіскальній службі, в 2015 році в Україну ввозили нові броньовані Mercedes-Benz S600 Limousine lang, які декларували на митниці за ціною від $ 380 тис. до $ 410 тис., тобто від 9 880 000 грн. до 10 660 000 грн. за нинішнім курсом. У минулому році в країну ввозили броньовані Mercedes-Benz S600 2013 року випуску (клас броні В7) за ціною $ 123 тис, 2012 р.в. - $ 124 тис.
Крім того, Автобаза ДУС також хоче купити два Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) 2018 р.в. очікуваною вартістю 11,47 млн гривень, або близько 220 тис. доларів за штуку.
Одна з машин повинна мати оббивку салону з ексклюзивною чорної шкіри, систему кондиціонування сидінь водія і переднього пасажира, пакет систем допомоги при паркуванні з камерою кругового огляду, мультифункціональне рульове колесо у виконанні з дерева і шкіри, комфорт-пакет обігріву, декоративні елементи: тополя чорна полірована. Другий Мерседес також матиме оббивку салону з ексклюзивною чорної шкіри, задню частину салону з перегородкою, холодильний відсік, відкидні столики в задній частині салону, проекційний дисплей, сигнальні жилети для водія і пасажирів, ТВ-тюнер, мультимедійну систему для пасажирів задніх сидінь.

Відзначається, що ціни на Mercedes-Benz S 560 4matic long (new) у офіційного представника німецького концерну в Україні стартують від 3,33 млн гривень.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...