Мережа в люті: Микола Азаров в ефірі українського телебачення обзивав українців "зомбі" і "відбілював" агресора

Деякі українці впевнені, що влада робить все для повернення "папєрєднікав"...

У соцмережах користувачі обговорюють недавню появу колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова (2010-2014 рр.) в ефірі українського телеканалу «112 Україна», передають Патріоти України.

Азаров заявив, що вже 5 років живе в Росії, тому "знає російську політику". Він наполягає, що "там жодних думок ні про яку агресії, ні про яку окупацію". "Немає там російських регулярних частин. Якби там стояли російські регулярні частини, то думаєте, вони б дозволили обстрілювати Донбас? Себе б дозволили обстрілювати? Треба бути просто божевільним, щоб це припускати. Чому значна частина українців вірить? Тому що зомбує кожен день пропаганда", — заявив Азаров.

Українці в люті від появи екс-прем'єра-утікача в ефірі українського телебачення:

«Ворог України в ефірі українського каналу», - написав блогер Клим Братковський.

«Ще пару років і" обніматися "з ними будуть ...» - написав один з користувачів в коментарях до посту Братковського.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...