Мережу насмішили "секретні документи", які передав підполковник СБУ бойовикам "ДНР"

Колишній співробітник СБУ Роман Лабусов, який перейшов на бік бойовиків "ДНР", нібито передав сепаратистам секретні документи української спецслужби.

Роман Лабусов

Про це повідомив "офіційний представник" "МЗС ДНР" Костянтин Долгов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Начальник подразделения шифровальной связи управления СБУ в Донецкой области, подполковник Лабусов перешёл на сторону ДНР и начал опубликовывать материалы СБУ", - пише Долгов.

Зокрема, виходячи з опублікованих документів", активна учасниця "російської весни" в Донецьку Тетяна Мармазова нібито була співпрацювала з СБУ.

Звернемо увагу на деякі дивацтва в зазначеному "документі". Так, самопроголошена "ДНР" в тексті вказується без лапок та інших приміток, які вказували б на фейковий характер "республіки". Враховуючи, що це нібито справжній документ СБУ, то виглядає це як мінімум дивно.

Також документ прокоментував блогер Сергій Запорізький: "К придуркам, якобы, перебежал какой-то шифровальщик из СБУ. Придурки уже выкинули в интернет "секретные документы". Оказывается, Танька Мармазова агент СБУ))) Это, конечно, смешно, но у семьи коллаборантов-украинофобов новые проблемы. И это нормально)."

Як ми повідомляли раніше, екс-співробітника СБУ перейшов на бік бойовиків "ДНР" з метою "розкрити злочинну діяльність правлячої верхівки України".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...