Мережу обурила поведінка полковника ЗСУ на полігоні

Волонтер Роман Донік вказав на обурливу поведінку полковника генерального штабу ЗСУ під час відвідування полігону Широкий Лан.

Широколанівський полігон

Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Приїжджав тупотіти ногами з криками що такі повноваження йому дані особисто "Громом". Давно такого не було, і ось знову... О 5 годині вечора влаштував стройовий огляд. З 5 ранку люди займалися, а через 12 годин оранки, спеки, пилу, поту, їм влаштували стройовий огляд", - повідомив волонтер, додавши, що основними претензіями до бійцям виявилися зовнішній вигляд і "неположена форма".

"Полковник Завгородній, просидівши в штабі, просто не в курсі, що вже три роки, як ні НГШ, ні міністр оборони, перебуваючи на першій лінії або під час занять особового складу на полігонах уваги на форму не звертають. Бо поки що, немає форми в потрібній кількості. І на неголеність і бороди теж. На питання чи є зауваження по процесам навчання, щодо дій рядового і офіцерського складу, полковник відповів - "ні, але ось солдат в рваній футболці", - повідомив Донік.

За словами волонтера, полковник також змусив зняти з бойових машин бригади прапори України, тому що це не дозволено правилами.

"Я дуже сподіваюся, що справжня місія товариша полковника полягала в тому, щоб показати бійцям і офіцерам, що могло б бути з нашою армією, якби не корінні перетворення, викликані війною. І щоб вони цінували і любили своїх командирів", - висловив надію волонтер.

Варто зазначити, що ця історія викликала бурхливу реакцію серед користувачів мережі. У коментарях до посту вони висловлюють своє обурення таким станом справ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...