Мережу розгнівали "інваліди" на столичній парковці

У Києві в Деснянському районі на парковці місця для людей з обмеженими можливостями зайняли Range Rover, Audi і Honda.

Фото опубліковано на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався біля ТРЦ Sky Mall. Range Rover зайняв одразу два паркомісця. Відзначимо, мережу обурили "інваліди" на дорогих авто.

"Щоразу все багатші і багатші. Якісь змагання серед інвалідів"; "Реджик взагалі інвалід у кубі"; "Я рада за наших інвалідів. Вони такі забезпечені люди"; "На штрафмайданчик"; "Хто б сумнівався, що це інваліди", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, з 26 жовтня в Україні діють нові штрафи за парковку на місцях для осіб з обмеженими можливостями.

Зокрема, за зупинку або стоянку транспортних засобів на місцях, на яких дозволена зупинка або стоянка тільки для водіїв з інвалідністю, передбачений штраф у розмірі від 1020 до 1700 грн.

У той же час автомобілі, які незаконно припарковані на місцях для інвалідів, підлягають евакуації.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...