Мережу вразило знущання над дитиною на дорозі (відео)

На трасі Яготин-Бориспіль батьки, рухаючись на автомобілі зі швидкістю 100 км/год, перевозили дитину на багажній полиці.

Так, очевидці зняли на фото, як маленький хлопчик спить в авто ззаду на багажній полиці, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Відзначається, що в такій ситуації існує ризик травмуватися і навіть загинути в результаті різкого гальмування або удару ззаду.

Варто відзначити, що фото і відео інциденту активно коментують в мережі.

"Спить дитина, їй там зручно, 100 нормальна швидкість для траси, ось якби 50-70, то дійсно в *опу міг би якийсь дебіл в'їхати", "Чи є розум у людей? А раптом ДТП?", "Співчуваю дитині , сподіваюся, він буде розумніший за своїх батьків", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...