Мешканці ОРДО скаржаться на величезні затримки виплати зарплат на підприємствах "республіки"

Жителям тимчасово окупованих територій Донецької області, що працюють на підприємствах в ОРДО, серйозно затримують зарплату.

Про це пишуть самі постраждалі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Вони відзначають, що на деяких підприємствах заборгованості досягають півроку. В середньому ж борги не виплачують як мінімум 2 місяці - за грудень і за січень.

Орфографія і стилістика авторів повністю збережені:

«В #Макеевка на #ЯКХЗ до сих пор не выплатили з.п. за декабрь. У рабочих уже не хватает денег на тормозки. Видел как трое мужиков в спецовке с эмблемой завода покупали на 4-х буханку ХЛЕБА и 400гр. тюльки, а самый молодой говорил что столовский обед отнесет домой. Это пздц ребята!» — пишуть місцеві жителі.

«Емз #Енакиево тоже не дали зарплату впрочем как и бюджетникам и работникам коммунальных служб», — додав інший автор.

«Нужно немного потерпеть… и будут в лучшем случае просто хлеб жрать без тюльки», — іронізують коментатори.

«Между тем, в Комсомольском рудо задержка зп больше месяца, невроз перерастает в панику», — пишуть також представники іншого підприємства.

«Сейчас у всех задержки, вчера только начали давать бюджетникам», — пояснив інший користувач.

У той же час на деяких підприємствах виплачують борги, але, як правило, мова йде про заборгованість минулих років - деяким співробітникам заборгували ще з літа 2017 року. «Зато #Макеевпогрузтранс'у вчера отдали долги по зарплате за июль и август 2017», — написав один з учасників обговорення.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...