Мешканців Києва здивували чотирилапі гості (фотофакт)

У Києві в Дарницькому районі на вулиці помітили кіз, які паслися у дворі житлового будинку.

Фото з'явилося на сторінці спільноти "Позняки, Осокорки, Харківський" в Facebook, передають Патріоти України.

"Любителям козячого молочка з вулиці Урлівської. Літо минуло, зелень пропала... Задумайтесь, що ви п'єте", - йдеться у підписі до знімків.

У коментарях користувачі обговорюють знімок.

"Кози недурні, вони що-небудь їсти не будуть. Молоко все одно буде хороше... Яд вони їсти не будуть, а якщо піцу з'їдять, то нічого страшного", - зазначила Марина Одінцова.

"Ці (кози. - Ред.) машини полюбляють. Друга коза залізла на капот Forda - я ледве зігнала", - написала в коментарях Яна Лочман, прикріпивши фото.

"З нашого смітника прогнала, прийшли кущі об'їдати - ті, що ще залишилися", - додала дівчина.

Інші користувачі пишуть, що кози їдять все підряд.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...