"Международный олимпийский комитет, конечно, отжигает. Ряд российских спортсменов не пустят на Олимпиаду", - журналіст

Російських спортсменів не пустять на Олімпіаду не тому, що їх викрили у вживанні допінгу, а тому, що, можливо, їх викриють в цьому в майбутньому.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Юрій Ткачов, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Международный олимпийский комитет, конечно, отжигает. Ряд российских спортсменов не пустят на Олимпиаду. Не потому, что их уличили в употреблении допинга (что бы не стояло за этим словосочетанием в терминологии МОК), а потому, что, возможно, их уличат в нём в будущем. Это просто чудесно.

Свою позицию по этому поводу я уже писал: спорт больших достижений, и, прежде всего, олимпийский спорт – он не просто не "вне политики", а он важнейшая часть политики. И Россия за последние годы сделала всё, чтобы сделать этот вопрос критично чувствительным для себя именно в политической плоскости.

Фактически, сама сковала оружие, которым её теперь бьют. И будут бить дальше – ровно до тех пор, пока оно будет наносить травмы.

Никогда не стоит играть в игру, правила которой написаны твоими недоброжелателями. Результат тебе не понравится."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...