Мільйонери під куполом: Журналісти розповіли про фінансові успіхи слуг народу (відео)

Журналісти поцікавилися у народних депутатів про їх доходи і прибутки за рік напередодні завершення терміну для поновлення електронних декларацій.

При цьому далеко не всі політики наважилися озвучити розміри своїх капіталів, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Доходом в 10 млн гривень похвалився нардеп Дубневич, а ось його колега Мірошниченко назвав суму в 400-450 тисяч доларів. Скромніші справи у Чумака - плюс 50 тисяч доларів. А ось Рибалка стверджує, що за рік пішов в мінус. "Стало менше, ніяк не більше. Зараз трохи більше мільйона", - уточнив він. Про зменшення статків говорить і Розенблат, який оцінює свій капітал в "близько 2 млн доларів".

Юрій Береза зізнався, що тримає гроші в птахівничому бізнесі і вважає, що вартість цього майна до війни становила 20-30 млн гривень, а тепер має бути більше. Прибуток оцінює сумою в 10 млн гривень за рік. Шахов стверджує, що грошей цього року не заробив, а в Куршавель не літав, не дивлячись на побачені журналістами фотографії. Дубінін каже, що гроші є не у нього, а у дружини - 230 тисяч гривень. А ось готівки у нього самого зберігається приблизно на 250 тисяч доларів. Мосійчук запевнив, що збіднів на 100 тисяч доларів, які пішли на лікування.

Окрему категорію депутатів склали ті, у кого на цифри дуже погана пам'ять. Спочатку не пам'ятав, а потім заявив про повний нуль Вадатурський, незважаючи на отримані 3 млн грн. дивідендів. Між 100 тисячами і 250 тисячами позначив розмір свого статку Кривенко, а Дерев'янко не зміг згадати, скільки у нього мільйонів. Спочатку він повторив названу журналістами суму від 2 до 5 млн доларів, а потім додав, що не хоче і не може озвучити конкретніше, тому що, нібито, сам не тримає точну цифру в голові. Куніцин попутно зізнався, що купив новеньке авто Audi Q7, а Тарута розжився на мотоцикл за 150 тисяч доларів. Останній також після тривалої паузи згадав задекларовані 4,5 мільйона доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...