Міністр оборони України вжив жорстких заходів через кривавий інцидент на Франківщині

За фактом інциденту в Івано-Франківській області, в результаті якого через дії військовослужбовця постраждало дев'ятеро осіб, розпочато службову перевірку.

Степан Полторак

Міністр оборони Степан Полторак у відповідь на інцидент доручив вжити заходів, щоб не допустити незаконного вивезення зброї та боєприпасів військовослужбовцями, які покидають зону проведення Операції Об'єднаних сил. "У рамках заходів доручено посилити контроль за порядком виїзду військовослужбовців із зони Операції Об'єднаних сил і організувати належним чином процедури відбуття бійців в відпустки і пунктів постійної дислокації, а також забезпечити суворий контроль з обліку, видачі та контролю зброї та боєприпасів", - написав він на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Полторак додав, що військова служба правопорядку буде всебічно сприяти проведенню слідчих дій уповноважених правоохоронних органів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...