Міністр оборони Великої Британії відвідав українських військових на передовій (фото)

Під час робочого візиту до України британська делегація на чолі з Держсекретарем з питань оборони Великої Британії Гевіном Вільямсоном побувала у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в Facebook, передають Патріоти України.

"Вільямсон побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил. Найбільше, зізнається британський гість, його вразили стійкість та хоробрість українських солдатів, які зіштовхнулися з однією з найбільш агресивних армій світу", - йдеться у повідомленні.

Вільямсон зустрівся також з командувачем об'єднаних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

"Наєв поінформував Вільямсона про заходи, які виконуються Об'єднаними силами для відсічі російської агресії та стабілізації обстановки на території Донецької та Луганської областей. Були наведені конкретні факти застосування озброєння російського походження проти військових частин, що ведуть бойові дії на сході України", - зазначають у штабі.

Британський міністр підкреслив, що Лондон і надалі допомагатиме Україні й всебічно підтримуватиме її.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...