"Міс Україна Всесвіт-2018": Стало відомо ім'я переможниці популярного конкурсу краси (фото, відео)

18 красунь минулого вечора зібралися у п'ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, аби поборотися за заповітну корону та вибороти право представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт 2018".

Перемогу здобула Каріна Жосан

В українській столиці у вівторок, 14 серпня, відбувся щорічний конкурс краси "Міс Україна Всесвіт-2018". 18 красунь минулого вечора зібралися у п'ятизірковому готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, аби поборотися за заповітну корону та вибороти право представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт 2018", передають Патріоти України.

Врешті, перемогу здобула Каріна Жосан з Одеси, другою віце-міс стала Валерія Рябченко. До трійки також потрапила Анна Дурицька з Білої Церкви, котра стала свідком убивства російського опозиціонера Бориса Нємцова.

А от Яна Бєляєва, яку називають коханкою чоловіка Ані Лорак, жодного титулу здобути не змогла. Проте, як стверджують присутні у залі, глядачі під час оголошення учасниць аплодували Яні гучніше за інших дівчат. До речі, Бєляєву представили як киянку, на світогляд якої дуже сильно вплинув роман Фредеріка Бегбедера "Кохання живе три роки". "Яна вважає, що світ врятує мудрість жінок і порядність чоловіків", - додала ведуча.

Зауважимо, що Україна бере участь у конкурсі "Міс Всесвіт" від 2006 року, проте жодного разу нашим красуням ще не вдавалося вибороти престижний титул.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...