Місія з тріском провалена: Скандальний російський посол залишає Сполучені Штати

По мірі розростання "Трампгейту" учасник темних залаштункових оборуток Кисляк стає все більшим подразником для американської громадськості і небажаним свідком для Кремля та Білого дому.

Кисляк завершив свою місію у Вашингтоні / Кадр з відео Fox News

Посол Росії в США Сергій Кисляк закінчив свою місію у Вашингтоні. Він обіймав свою посаду з 2008 року, передають Патріоти України.

До призначення нового посла функції тимчасового повіреного буде виконувати радник-посланник Денис Гончар, повідомляє Дождь.

Після виборів президента США Кисляк опинився в центрі політичного скандалу. У приховуванні контактів з російським послом звинувачували генпрокурора США Джеффа Сешнса. Крім того, радника президента США Майкла Флінна підозрювали в обговоренні зняття російських санкцій ще до інавгурації Дональда Трампа на посаду глави держави. Через це Флінн пішов у відставку.

The Washington Post писала, що Кисляк під час президентських виборів обговорював з радником Трампа і Сешнсом питання виборчої кампанії Трампа, які мали важливе значення для Росії. Джерела газети наголошували, що сторони також обговорювали перспективи російсько-американських відносин за дії нової адміністрації президента.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...