Місцева "бандитсько-ментівська мафія": Французький винороб звинувачує поліцію Одещини у брехні

Французький винороб Крістоф Лакарен, який заявляв про підпал своїх виноградників в Одеській області, звинуватив місцеву поліцію в брехні.

Про це йдеться в його пості у Facebook після повідомлення поліції про те, що кущі винограду "не пошкоджені", передають Патріоти України.

"Президент Порошенко,как долго будет оказываться поддержка бессарабской полиции, которая действует заодно с бессарабскими рейдерами земли? На официальном сайте Национальной полиции было написано,что с виноградниками французского винодела все в порядке, "не пострадали".

Уважаемый Президент, я приглашаю Вас, губернатора Одесской области, начальника Белгород-Днестровского района, журналистов, активистов, друзей на 72 км трассы Одесса-Белгород-Днестровский, массив 42, в 10-00 26 августа, чтобы проверить, кто говорит правду. И я прошу посла Евросоюза Huges Mingarelli и главного директора Francis Malige перестать давать деньги стране, которая ведёт себя нечестно и неправдиво по отношению к иностранным инвесторам в Украине", - написав Крістоф Лакарен.

Раніше французький винороб Крістоф Лакарен заявив, що у п'ятницю ввечері невідомі підпалили його виноградники, згоріло 20 га насаджень. 25 серпня в управлінні поліції Одеської області заявили, що оглянули місце пожежі на виноградниках Крістофа Лакарена: сторонніх предметів, паливно-мастильних або легкозаймистих речовин виявлено не було, кущі винограду "не пошкоджені". Голова Білгород-Дністровської райдержадміністрації також звинуватив винороба у брехні.

Лакарен понад 10 років мешкає у с. Шабо в Одеській обл. Плантації виноградників частково перебувають на його землі, частково - на орендованій з 2007 року, саме за орендовану ділянку і тривають земельні суперечки. Так, у листопаді 2016 року невідомі на бульдозері знищили його виноградники у Шабо, а у січні 2017 року Лакарен заявив, що по території його подвір'я на Одещині стріляли.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...