"Многоходовочка" по-американськи: Поважний сенатор США переконаний, що за першим кроком Трампа з "летальним озброєнням для України" будуть і наступні

В Кремлі плетуть павутину зовнішньополітичних авантюр, спотикаючись, через напруження всіх інтелектуальних можливостей. США ж одночасно провадять з десятки таких "ігр" у світі, чимало з яких направлені проти московської "моськи".

сенатор Роджер Вікер

Голова Гельсінської комісії США сенатор Роджер Вікер позитивно оцінив рішення адміністрації президента Трампа про комерційні поставки України стрілецької зброї та не виключив, що далі цей список може включати також протитанкові комплекси.

Таке переконання він висловив у заяві, розміщеній на офіційній веб-сторінці Гельсінської комісії у четвер, передають Патріоти України.

"Рішення президента є першим гарним кроком, щоб надати українському народу можливість захистити себе. Найкращий спосіб зупинити російську агресію - це стримувати її", - зауважив сенатор.

Водночас, він висловив упевненість, що далі з боку адміністрації будуть зроблені й наступні кроки.

"Я сподіваюся, що схвалення також буде надано майбутнім продажам протитанкової зброї та інших важких озброєнь", - наголосив Вікер.

У заяві звертається увага, що рішення адміністрації було прийнято в період різкого зростання порушень перемир'я з російського боку. Крім того, нагадується про односторонній вихід РФ зі Спільного центру з питань контролю та координації (СЦКК), "критично важливого механізму для завчасної де-ескалації та локального припинення вогню".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...