"Многие ватаны считают себя самими умными и пииизд*ц стратегами. Давайте потыкаем их немного в дерьмо", - Фашик Донецький (фото)

У номінації «майже найрозумніший» переміг Ігор Лаптійчук з міста Маріуполь. Це колишній командир роти і комбат сепаратистів ...

Про це у своєму блозі пише Фашик Донецький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Драсьте. Давайте поговорим о вате. Вата бывает разная, очень разная. Многие ватаны считают себя самими умными и пиииздец стратегами. Давайте потыкаем вату немного в дерьмо.

Итак, в номинации «почти самый умный» у нас сегодня победил Игорь Лаптийчук из города Мариуполь. Это бывший командир роты и комбат сепарастов.

У почти самого умного и доця учится в Харькове, а также есть сын, который любит фен нюхать. Кроме того, у Лаптийчука есть фирма, которая зарегистрирована на жену. Называется эта фирма «Азов Бастион».

От это фото духовной чиксы. Ну то есть доци:

От это ссылка на страницу доци вк: https://vk.com/id19473793

От это ссылка на фирму Лаптийчука: https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/company_details/34843282/

Кстати, по моим данным, пан Лаптийчук нехило так помогал и помогает фошиздам Азова баблом и не только(фирма то работает).

Но, самое интересное то, что Лаптийчук — начальник охраны у Абхаза, который воюет с марсианами за дыныры.
Кажется кто-то считал себя самым умным. Неа, не получилось."
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...