Мобільний телефон жертви "покотилівського маніяка" знайшли у Харкові

Продавця мобільного убитої і згвалтованої 15-річної Аліси Онищук шукають поліцейські.

Вбивця 15-річної Аліси Оніщук з Бабаїв, чия смерть налякала селище і розбурхала всю область, ще не знайдений. Однак нещодавно вдалося дізнатися, де знаходиться мобільний телефон дівчинки, який пропав з місця злочину. Як розповідають в ГУНП в Харківській області, ще в середині грудня чоловік середніх років приніс гаджет в один з кіосків, який займається скупкою б/у-телефонів, на станції метро "Індустріальна" в Харкові, передають Патріоти України.
Камера спостереження зафіксувала його обличчя. Особу чоловіка поки не встановили, як і те, чи причетний він до смерті дівчинки. Поліція оголосила його в розшук. "Прикмети невідомого: на вигляд 45-50 років, зріст 185 см, худорлявої статури. Був одягнений у темну в'язану спортивну шапку, чорну болонєву куртку", - говорять в поліції.
Також у відомстві нагадують прикмети чоловіка, якого вважають причетним до вбивства - його бачили неподалік від місця злочину: на вигляд 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури. Був одягнений в болонєву куртку темного кольору, темні штани, можливо, мав при собі сумку, схожу на жіночу.
Інформацію про підозрюваних можна повідомити за телефонами: (057) 70-59-300, 70-59-363 або 102.Цей чоловік продав скупникам мобільний дівчинкиЦього чоловіка бачили неподалік від місця злочинуАлісу Онищук вбили 2 листопада 2018 року - дівчинка вранці поїхала на навчання до Харкова, її дорога на залізничну станцію йшла через ліс. Через кілька годин після від'їзду доньки, мама йшла тим самим шляхом на станцію і знайшла кросівок Аліси. Тіло студентки виявили лише наступного ранку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...