"Могут повторить": У РФ розповіли страшну правду про російські ракети для Сирії

Перекидання російських зенітно-ракетних комплексів С-300 до Сирії може спровокувати трагедію, яку є ризик порівняти з авіакатастрофою малайзійського "Боїнга" в Донецькій області.

Комплекс С-300

Таку думку висловила публіцистка і письменниця Юлія Латиніна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Тепер кожен турист, що летить в Анталію, кожен турист, що летить на Кіпр, і кожна людина, що летить в Тель-Авів, повинна розуміти, що у неї є шанс повторити долю малайського "Боїнга", тому що його життя залежить від неграмотного сирійського оператора С-300, який вже збив російський літак. І російських військових радників, які все це покрили", - попередила вона.

За словами Латиніної - єдиний вихід - це варіант, коли Ізраїль знищить ці установки. "Нагадую, що ось ці ось циферки "200", "300" і "400" в "С"- це приблизна дальність, на яку летять ракети. Причому, приблизна, тому що, насправді, вони, дійсно, летять далі. І, зокрема, як відомо, в Україні з комплексу С-200 був збитий літак на відстані 290 кілометрів", - додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...