"Молчи, грусть, молчи": Співробітників, які програли суд українському "Нафтогазу", звільнили з "Газпрому"

​Російський газовий монополіст «Газпром» повідомив про звільнення заступників голови правління Олександра Медведєва, Валерія Голубєва і Всеволода Черепанова.

Про це повідомляє прес-служба компанії. У свою чергу, глава правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв на своїй сторінці в Facebook написав, що ці співробітники виступали свідками в Стокгольмі, передають Патріоти України.

«Медведєв відповідав за Стокгольмський арбітраж. І був свідком в Стокгольмі. Голубєв відповідав за контракт на поставку газу Нафтогазу. І був свідком в Стокгольмі», - повідомив він.

При цьому Коболєв додав, що глава «Газпрому» Олексій Міллер «дистанціювався від арбітражу відразу після подання нами зустрічного позову по транзиту».

Як відомо, «Нафтогаз» домігся в Стокгольмському арбітражному суді арешту закордонних активів «Газпрому» на суму понад 2,6 млрд дол.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...