"Молоді республіки" після виборів очікує справжній жах, - експерт

Зовсім скоро в донбаських «республіках» пройдуть вибори, після яких клани продовжать знищувати один одного, а Кремль, тим часом, буде заохочувати усунення фігур, які не бажані йому.

Така заява пролунала від військового експерта Олега Старикова, передають Патріоти України.
Він спрогнозував, що чекає Донбас після вбивства Олександра Захарченко. «Раніше я вже говорив про те, що Трапезников протримається не більше місяця. Це людина, яка раніше заявляв, що веде окуповану територію до складу Росії, тому його відразу прибрали. Пушилін Денис Володимирович є ідеологом, і він точно не бойовик, в Росії провели заміну на людину, яка ідеолог. Зараз Росія буде робити все можливе, щоб до кінця заморозити конфлікт, а також, щоб зняти санкції, але реалізувати мінські домовленості на тих умовах, на яких наполягає Кремль», - вважає експерт.
Він також підкреслив, що Пушилін Денис Володимирович буде робити все можливе, щоб запобігти загостренню конфлікту, але в даному випадку в даний час на Донбасі існує всередині кланова боротьба між спецслужбами, групи впливу Суркова і кримінальні елементи, які непогано нажились на військовому конфлікті. Вони будуть знищувати один одного. Це було у всіх конфліктах, всюди.
Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...