"Морально-психологічний стан людей вже на нулі", - блогер про реалії Донецька

Російський президент Володимир Путін спробує на своїх умовах повернути окуповані території назад під юрисдикцію України.

До такого висновку прийшов волонтер і координатор групи “Стоп Терор” Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

Активіст описує хаос, який панує зараз в Донецьку і Макіївці. За його словами, всі підприємства привласнив Захарченко – весь бізнес, який раніше був ТОВ, тепер державний.

Кабакаєв каже, що часто спілкується з місцевими і ситуація стає все більш гнітючою – в регіоні тотальне безробіття. Наприклад, в Макіївці працюють тільки дві шахти: Холодна балка і Калинівська-Східна. А такі, як Північна, Кірова, Ясинівка-Глибока вже давно стоять. Людей не звільняють, вони самі біжать, кожен намагається заробити, як може, комусь щастить – їх переводять на іншу шахту, але це дуже маленький відсоток населення.

Також він повідомляє, що фахівці з РФ зайнялися інтернетом і мережами – повністю перенастроюють канали та мовлення.

«Морально-психологічний стан людей вже на нулі, всі знаходяться в депресії, ті, хто встиг влаштуватися і почати заробляти будь-яким шляхом, відчувають себе нормально, але це 2-3% від загальної кількості населення. Так як варіантів не особливо багато, а якщо бути точніше, то чотири: поїхати працювати в РФ, працювати на контрольовану територію України, взяти до рук зброю і йти воювати, залишитися на місці підробляючи. Люди обирають останній», – каже Кабакаєв.

Резюмуючи, він стверджує, що в Росію вже ніхто не вірить, все зрозуміли, що їх обдурили, але поїхати в Україну можливості немає. «Мені багато пишуть, що хочуть, щоб Україна повернулася, постійно запитують, коли це закінчиться? Але поки в Кремлі сидить Путін, прогнозувати важко, в будь-який момент він може поміняти план і почати другу військову кампанію», – упевнений він. Волонтер впевнений, що в зв’язку з усім перерахованим Путін спробує повернути окуповані території Україні, але на своїх умовах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...