Мосійчуку зарано присвоїли статус "жертви Кремля"?: Стогній розповів про передсмертні свідчення загиблого офіцера МВС

Підполковник Михайло Мормель, загиблий внаслідок теракту під офісом телеканалу "Еспрессо ТВ", міг не бути випадковою жертвою. Проте, цю версію слідство незаслужено замовчує.

Підполковник Михайло Мормель

Про це в ефірі TalkShow на сайті і радіо "Вести" заявив журналіст, автор "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній, передають Патріоти України.

"Ось ви говорите: "постраждав випадковий перехожий". Але так говорять офіційні особи. Мормель - підполковник міліції, працював в юридичному департаменті. Він - єдиний і перший зараз на правах локомотива тягне на собі питання грамотності звільнення людей через люстрацію з органів внутрішніх справ. Він втратив здоров'я і вимагав компенсацій. Його суд був би першим стосовно МВС, і це був би прецедент: На його прикладі тисячі людей отримали б компенсації. Він заявляв своїм друзям з "Титана", що за ним було встановлено стеження і про те, що на нього хотіли робити замах. І тут раптом - "випадковий перехожий" ... ", - сказав Стогній.

Також, за словами Стогнія, установка вибухівки проходила досить дивно - група людей, яка вийшла з офісу телеканалу (в її ядрі були депутат Ігор Мосійчук та політолог Віталій Бала), попрямувала в бік від вибухового пристрою. Михайло Мормель, навпаки, йшов в напрямку вибухівки, яка здетонувала в момент, коли він наблизився до пристрою впритул.

"А найважливіший момент - не виготовлення вибухівки (а зараз говорять, що її зробили професіонали), а саме її установка. І виходить, що машина депутата припаркована в стороні, а в епіцентрі вибуху виявляється якраз маршрут "випадкового перехожого" Мормеля", - резюмував Костянтин Стогній.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...