Московська патріархія розгортає негайний терор проти владик УПЦ (МП), котрі долучились до Об'єднавчого собору оновленої Української православної церкви

Церковне керівництво УПЦ МП обіцяє діяти блискавично, як тільки довідається, що хтось з владик виїхав у Київ. "Неслухняних" архиєреїв, зокрема, планується тут же усувати з кафедр та застосовувати до них канонічне покарання.

Предстоятелі РПЦ Кирило (Гундяєв) та УПЦ МП Онуфрій (Березовський) разом із кандидатом в президенти України Юрієм БойкомКерівництво УПЦ МП готово застосувати суворі санкції до єпископів, які сьогодні, 15 грудня 2018 року, візьмуть участь в Об'єднавчому соборі оновленої Української православної церкви. Про це з посиланням на власні джерела передає Релігійно-інформаційна служба України, передають Патріоти України.

"Деяким з них уже погрожували репресіями. Тому архиєреї, які мають намір обирати предстоятеля та створювати нову Церкву, намагаються це тримати в таємниці", - зазначається у повідомленні.

При цьому церковне керівництво УПЦ МП обіцяє діяти блискавично, як тільки довідається, що хтось з владик виїхав у Київ. "Неслухняних" архиєреїв, зокрема, планується тут же усувати з кафедр та застосовувати до них канонічне покарання.

"За сигналом з центру планується також оперативне захоплення приміщення єпархіального управління та кафедрального собору. Схожі репресивні заходи застосовуватимуться й до священиків УПЦ МП", - йдеться у матеріалі.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...