Москва даремно сподівається: Експерт розповів, чому "Північний потік-2" не поховає Україну (відео)

Російська Федерація не зможе обійтися без української газотранспортної системи навіть з введенням газопроводу "Північний потік - 2".

експерт з енергетичних і космічним питань Валерій Боровик

Таке переконання в ефірі ObozTV висловив експерт з енергетичних і космічним питань Валерій Боровик, передають Патріоти України.

"Вона потрібна Росії. Дивіться, під водою, де йде "Північний потік - 2", йде одна гілка. А, не дай Бог, аварія, що тоді? У нас чотири гілки йде. Ми завжди можемо підстрахуватися, пустити іншим шляхом і т.д", - зазначив він.

Ще одним важливим моментом є фінансове питання. "По-друге, він (газопровід. - ред.) у нас вже побудований, лежить і не потрібно вкладати близько мільярда. Там ще потрібно побудувати, дозволи, екологія тощо", - додав експерт.

Крім того, Боровик підкреслив, що Москва не має необхідних для будівництва технологій. "Ще питання, а технології у РФ є? Немає. Хто їх може дати? А ті компанії, які хочуть дружити з Америкою. Якщо американці і президент Америки реально захоче зупинити (будівництво газопроводу. - ред), без торгу за якісь інші речі, то вони можуть це зробити", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...