Мовний скандал: МАУ "наїхала" на ображеного професора

Без вагомих доказів викладач, директор і засновник Українського кіноклубу Колумбійського університету у Нью-Йорку Юрій Шевчук повернув конфлікт із авіакомпанією "Міжнародні авіалінії України" у площину спекуляцій навколо мовного питання.

Таку думку, коментуючи останні висловлювання Шевчука на тему мовного конфлікту, висловили у прес-службі авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", передають Патріоти України.

Там зазначили, що викладач фактично спростував свої попередні твердження про те, що співробітниця МАУ в аеропорту Барселони була нечемною та некоректно з ним поводилася.

"Більше того, пасажир визнав, що підставою для серйозного звинувачення, яке він називає критикою, стали його враження, тобто припущення. Хоча при цьому він мав можливість з’ясувати в агента причину скасування його квитка.

Пасажир також стверджує, що мав офіційного листа від агентства Expedia. При цьому він не надав жодних доказів, які б свідчили про зміни в квитку, а також посадкові талони з попередніх рейсів, що свідчили б про те, що пасажир використав польотні купони", – заявили в прес-службі.

В авіакомпанії також звернули увагу на те, що Шевчук не надав жодних доказів своїх слів.

"За відсутності вагомих аргументів та доказів на свою користь пан Шевчук знову повертає дискусію в площину спекуляцій навколо мовного питання та висуває абсурдні та безпідставні звинувачення в співпраці з Російською Федерацією", – пояснили у прес-службі.

Окрім цього, в МАУ заявили, що вже готують офіційний лист до керівництва Колумбійського університу.

Нагадаємо, нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Юрій Шевчук розмістив пост, в якому зазначив, що працівниця авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" скасувала його квиток до Києва через те, що він розмовляв українською мовою.

У компанії ж спростували цю інформацію, заявивши, що викладач сам винен у тому, що його квиток скасували. Він нібито порушив правила використання польотних купонів. Окрім цього, у компанії пообіцяли сповістити керівництву Колумбійського університету про цей випадок.

У відповідь на таку заяву Шевчук написав, що компанія МАУ закопує власний імідж, реагуючи на зауваження "совковими погрозами".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...