Може, й розстріляють як "українського диверсанта": У знаменитого в "ДНР" бойовика "Дяді Васі" погані справи

Командир терористичної "ДНР" Василь Сосненко, відомий як "Дядя Вася", продовжує сидіти "на підвалі" в окупованому Донецьку. Однак звинувачують його тепер в іншому.

Про незавидну долю Дяді Васі розповіли сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що командир окупаційної армії РФ Дядя Вася орудував в Пісках, був схоплений своїми ж на початку червня нинішнього року. Його охрестили "українським диверсантом" і кинули "на підвал" в Донецьку.

З чуток, затримали його через хвастощі: він розповів кому не треба, що майже зібрав гроші на покупку квартири. ЗМІ сепаратистів зазначають, що на сьогоднішній день Дяді Васі пред'явлені нові звинувачення. Вельми абсурдні, до слова. "Зараз йому буде продовжено термін арешту, звинувачення в шпигунстві більш не висуваються, йому тепер ставиться незаконне зберігання зброї", - йдеться в повідомленні. Уточнюється, що ситуація звичайна при "ДНР". "За словами товаришів по службі, каменем спотикання залишаються гроші, які вже привласнили співробітники УБОЗ, їх повертати ніхто не збирається."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...