Можливо, піар, можливо, не тільки: Порошенко постояв у черзі та пообідав у новій їдальні з бійцями 72-ї бригади (фото)

Путіна за таких обставин вже б отруїли, вважають українці. Адже воно вже всіх дістало...

Опубліковані кадри викликали великий резонанс. В обговореннях писали, що подібне видовище в тій же Росії навіть неможливо уявити. Кадри показав на своїй сторінці в Twitter Капітан Прайс, передають Патріоти України.

Президент України Петро Порошенко 26 січня в день повернення з зони ООС бійців легендарної 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців (Біла Церква, - ред) до місця постійної дислокації, побував із захисниками України в їх солдатській їдальні.

Порошенко постояв з ними в черзі за солдатським обідом, після чого за одним зі столів покуштував, чим сьогодні годують захисників України. В меню бійців - суп, картопляне пюре з м'ясом, салат, фрукти, томатний сік. "Просто президент України в черзі з бійцями 72-ї бригади. І просто їсть з воїнами за новою системою харчування. Перегортайте далі", - прокоментував кадри блогер.Фото викликали захват учасників обговорень, вони підкреслили, що так і повинно бути. У той же час коментатори зазначили, що в Росії подібне неможливо, так як президент Путін відомий своєю боязню бути отруєним. Тому навіть на важливі міжнародні та державні зустрічі господар Кремля возить все своє, аж до склянок і келихів, а також обслуговуючого персоналу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...