Можна кричати про "зраду"? - Волкер зробив дивну заяву про спостерігачів із РФ на виборах в Україні

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер вважає, що на майбутніх виборах в державі мають бути представлені спостерігачі з Росії. На його думку, "це буде нормально".

Курт Волкер"Це нормально, якщо російські спостерігачі поїдуть на вибори, але від БДІПЛ. Жодних ігор. Україні необхідно довіряти своїм власним демократичним інститутам", – зазначив Волкер у своєму Twitter, передають Патріоти України.

За його словами, участь російських спостерігачів у складі місії Бюро з демократичних інститутів і прав людини при ОБСЄ допоможе суспільному визнанню результатів виборів. В іншому ж випадку, якщо Україна таки вирішить відмовити російським спостерігачам в участі у виборах, виникнуть підстави поставити їх під сумнів.

Група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді законопроект про заборону участі у президентських та парламентських виборах в Україні для спостерігачів з РФ. Його мають найближчим часом розглянути. У Росії вже відреагували на можливий недопуск їхніх спостерігачів та заявили, що отримали офіційне запрошення від ОБСЄ і планують відправити своїх спостерігачів на вибори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...