Можна вітати "многоходовщика"?: "Северный поток-2" на пороге краха из-за агрессии РФ в Керченском проливе", - Боровой

За свої злочинні дії щодо українських моряків країна-агресор може заплатити дуже велику ціну.

Костянтин Боровой

Костянтин Боровой, який є відомим російським опозиціонером кривавій політиці Кремля, заявив, що під загрозою зриву опинилося зведення російським агресором магістрального газопроводу з РФ до Німеччини "Північний потік - 2", передають Патріоти України.

Боровой повідомив, що після того, як Росія вчинила акт справжньої агресії відносно український кораблів і полонила моряків в Керченській протоці, західні країни можуть ввести такої сили економічні санкції, які призупинять його будівництво. Він підкреслив, що через економічні обмеження банківські установи заходу можуть відмовитися від участі в проекті "Північний потік - 2".Наостанок опозиціонер додав, що країні-агресору вдасться реалізувати даний проект тільки в тому випадку, якщо Кремль зможе обійти санкції політичним або навіть силовим шляхом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...