"Можна знімати фільми жахів!": Мережу вразили фото бориспільської лікарні

Ліжка на пружині просто провалилися в яму, матраци ще з СРСР в дірку, в плямах жовтого і червоного кольору. Постіль також тих пір, жовто-біла, стеля в тріщинах, стіни до половини плиткою, а плитка подекуди і відбита, також СРСР.

В інфекційному відділенні центральної районної лікарні міста Борисполя можна знімати фільми жахів, настільки там погані умови. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Інна Яковенко, яка привезла в лікарню дітей шести та трьох років, передають Патріоти України.

"Дітям стало зле, що вже не могла сама справлятися, піднявся ацетон, і в домашніх умовах не можна було ніяк його збити, блювання! Ось і почався кошмар! Приїхала вночі о 22.30 у п'ятницю в приймальне відділення, нам викликали лікаря, слова про те, що потрібно лягати в інфекційне відділення, мене просто шокували!" – написала вона. Жінка розповіла, що дітям призначили крапельниці, а сама вона в цей час розглянула палати.

"Я як побачила, які страшні палати, тобто бокси, це жах! Зараз 2018 рік, а ремонт ще у 2008-му робили (це поміняли унітаз і раковину). Ой як добре! Ліжка на пружині просто провалилися в яму, матраци ще з СРСР в дірку, в плямах жовтого і червоного кольору. Постіль також тих пір, жовто-біла, може і проходить всі чищення там гарячої води, але лягти на неї боїшся, щоб нічого іншого не підчепити, стеля в тріщинах, стіни до половини плиткою, а плитка подекуди і відбита, також СРСР. Чому так? Що, не можна зробити ремонт? З вікон дме також з СРСР. Говорили, що обіцяли поставити нові і не як не доходять руки! Хто цим займається?", - запитала вона.

"Ванна кімната можна знімати фільми жахів! Хоча там миють підлогу і вранці, і ввечері хлор. засобами, але все одно на тебе так тиснуть такі нелюдські умови! Напевно, у в'язниці (я хоч і не була там) кращі умови! А це діти, які і так бояться всі процедури, які потрібно пройти: уколи, аналізи, крапельниці! І ця обстановка!" – обурилася жінка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...