"Можно травить колорадских жуков": У Луганську обурені шампанським з РФ

Це звичайно не смак каменів з неба, але дуже близько, іронізує мешканець "молодої республіки".

Житель окупованого Луганська, який публікується під ніком Венедикт Венедиктов, описав свої пригоди в Facebook, передають Патріоти України.

Він придбав до свята російське шампанське, на етикетці якого було вісім (!) золотих медалей. «Здавалося б, куди вже більше. Тільки у Плотницького на День Перемоги я бачив іконостас побільше».

Однак наявність медалей на смак напою не відбилася. «Ви коли-небудь пили сечу опосума? Ні? Я теж. Але, не будучи гурманом, а маючи смаки навіть нижче середнього, впевнений, російське шампанське було виготовлено в таємних лабораторіях з оглядкою на цього звіра. Судячи за смаком пійла, все медалі, зображені на етикетці, були вручені виробнику пробки. Або фольги. Або пляшки. Але не закачаної туди рідини. Це звичайно не смак каменів з неба, але дуже близько», - іронізує автор.

«Ця країна сміє знищувати продукти, завезені з Європи», - обурюється він. «Благаю, ніколи не купуйте російське шампанське. Якщо, звичайно, не збираєтеся їм труїти колорадського жука на городі або мишей в підвалі або покінчити з життям. У Росії добре вміють робити тільки автомати», - констатує луганчанин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...