Мрія заробітчан та їх родин: В українців з'явилася можливість переводити кошти без комісії з 35 країн не виходячи з дому

"ПриватБанк" у співпраці з глобальним онлайн-сервісом TransferGo запустили безкоштовні грошові перекази в Україну з 35 країн світу.

Як повідомили в прес-службі банку, пільгові умови переказів будуть діяти для нових клієнтів сервісу TransferGo до кінця травня. Для безкоштовного відправлення переказу в Україну потрібно скористатися промокодом PRIVATFREE, за яким всі варіанти доставки коштів в Україні будуть безкоштовними, передають Патріоти України.
Для клієнтів, які вже користуються сервісом, спільно з VISA і Mastercard банк проведе розіграш 2 Apple Watch 4 і інших корисних подарунків. Для участі в розіграші користувачам сервісу потрібно буде зробити переказ на будь-яку суму до 31 травня 2019 року.
Також повідомляється, що переказ в Україні від TransferGo зараховується на карту «ПриватБанку», і комісія за зарахування коштів відсутня. Переказ можна відправити не виходячи з дому - на сайті або в мобільному додатку TransferGo.
Нагадуємо, "ПриватБанк" працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року. За підсумками 2018 року "ПриватБанк" отримав 11,7 млрд грн прибутку.
TransferGo - глобальний онлайн-сервіс, який забезпечує швидкі і безпечні міжнародні грошові перекази в режимі реального часу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...