Мрієш про Голлівуд? - Українка розповіла, як почала зніматися в американських фільмах (фото)

Українка Катерина Дронова із Києва розпочала акторську кар'єру у Лос-Анджелесі. Знімається у фільмах, серіалах та музичних кліпах.

В США поїхала два роки тому у туристичну подорож в США. Там зустріла майбутнього чоловіка, який вмовив залишитися, передають Патріоти України.

"Чоловік працює режисером. Запропонував спробувати себе у ролі акторки. Я почала ходити на кастинги. Спочатку безкоштовно працювала у студентських фільмах та короткометражках, щоб набратися досвіду. Це були масовки або ролі з однією-двома фразами. Першу серйозну роботу отримала у трилері "Майк Бой", який знімав чоловік. Зіграла сестру ватажка російської мафії. Знялася у фільмі "Гулаг", де грала біженку від радянського режиму", - розповідає Катерина Дронова.За словами українки, розпочати акторську кар'єру може кожен. Режисери на спеціальних сайтах виставляють приблизний вік, параметри, особливості зовнішності героїв. Якщо людина підходить по типажу може відправляти своє резюме із фотографією. Плюсом будуть відео-кадри з фільмів, якщо знімалися раніше."Зазвичай на одну роль приходить близько 300 заявок. Із них обирають та запрошують на живий кастинг людей сто. Присилають шматок сценарію зі словами, який потрібно вивчити. Ті, хто проходять, йдуть на повторний відбір. Там можуть ставити разом із партнерами по кадру. Дивитися чи гармонійно виглядають актори у парі. Уже потім запрошують на зйомки. Було таке, що прийшла пробуватися на роль ковбоя. На мене подивилися і зразу відібрали на роль солдата".Із тих, кого затвердили на роль, костюмери знімають параметри, щоб підібрати костюми. Потім призначають день зйомок.

Робочий день зазвичай починається у сім ранку. Спочатку усіх одягають, роблять макіяж. Це забирає години дві. Потім на знімальному майданчику оператор дивиться, де буду стояти. Показує, де потрібно зупинитися, куди і як повернути голову. Місця зупинок для зручності позначають хрестиками на полу. До моменту коли почнуться зйомки може пройти годин п'ять. Знімати можуть безкінечно. У день в середньому знімають всього чотири хвилини фільму. Довше восьми годин намагаються не працювати, бо потім іде подвійна ставка".Роботу оплачують банківськими чеками, які присилають на пошту. Сума гонорару залежить від того, чи належиш до профспілки акторів "SAG"."Початківці - non-union (ті, хто не входять у спілку), які знімаються у масовках, за вісім годин отримують 90 доларів. Ті, хто входять в спілку, за таку ж роль отримують - 150 доларів. Якщо мають хоча б одне слово тексту - гонорар зростає втричі. Я вступила у спілку майже одразу. Для цього потрібно надали сертифікат про те, що знімалася у великому фільмі та заплатити 3 тисячі доларів. Це вигідно, бо навіть з масовками гроші швидко повертаються"."На масовки можна ходити хоч щодня, як на звичайну роботу. Вимог по зовнішності до акторів немає. Є компанія, де можна зареєструватися, і вони щодня даватимуть роботу. На такій роботі у місяць заробляють близько 3,5 тис. доларів. Якщо ходити на різні кастинги можна мати десь 5 тисяч в місяць. Іноді за один проект платять навіть 15 тисяч доларів".

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...