"Мураева пока никто не переплюнул": Політолог розібрав заяви запроданців з українського політикуму

Мураєв виривається в лідери по самому апокаліптичному прогнозу для України.

Новоспечений лідер пропутінської партії «Наші» Євген Мураєв в ефірі одного з телеканалів заявив, що зараз наша країна не застрахована від того, щоб її розтягнули на частини, передають Патріоти України. Хто куди добіжить, того і територія. Угорці заберуть своє, поляки своє, російські своє, а Україна залишиться маленькою.
Коментуючи сказане Мураєвим, український політолог Олексій Голобуцький зазначив, що при такому розкладі України взагалі не залишиться - лише умовний агломерат протекторатів. І це, до речі, розглядалося як цілком реальний сценарій в перші роки війни - коли ресурси України були просто сміховинні, порівняно з агресором.
Політолог пише, що сьогоднішня армія в чверть мільйона, фінансована на 3% ВВП, а в 2019 році і більше 5%, підтримувана технікою, фінансами, інструкторами, бойовими підрозділами НАТО - це не ті 6000 умовно боєздатних солдатів, як попало обмундированих та озброєних, які зустріли військовослужбовців РФ на східному фронті. Але, тим не менше, зустріли і втримали.
За словами Голобуцького, судячи із заяви Мураєва, ми незабаром станемо свідками нарощування приголомшливого апокаліптичного змагання серед проросійських політиків: хто видасть прогноз страшніше, хто напророкує більш моторошні події буквально в найближчому майбутньому. Мураєва, здається, поки ніхто не переплюнув.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...