Мутити воду в Україні їй замало: Скандальна екс-регіоналка обурилася весіллю принца Гаррі та Меган Маркл

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко обурена сумою, яка була витрачена на королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл.
Олена Бондаренко

"Витрати на безпеку весілля принца Гаррі та Меган Маркл склали 43 мільйони доларів. Усе інше - капелюшки, пір'я, квіти, їжа, сукні, костюми, фотографи, шпильки, букети - 3 мільйони", - написала Бондаренко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Також обурення в неї викликала сума витрат на заходи безпеки засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга - 9 мільйонів доларів. "Вони такі демократичні ці англосакси. Нічого не бояться! Свобода і безпека рулять", - написала екс-нардеп.

Політолог Олексій Голобуцький нагадав Бондаренко про рідну доньку, яка одружена з американцем. Також повідомив, що на безпеку глави РФ Володимира Путіна виділяється 46 мільярдів доларів на рік. "Це майже 4 мільярди на місяць або 125 мільйонів щодня. Тобто, Путіна охороняють приблизно як 3 королівські весілля", - написав він у Facebook.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...