"Музичні ігри" великої політики: Як використовують українських артистів в Москві, - критик

Той факт, що українські зірки часто перемагають на російських музичних преміях свідчить про те, що ці премії – частина політики російської пропаганди проти України.

Про це розповів музичний критик Ігор Панасов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Мені здаються розумними думки деяких продюсерів, які мені кажуть про те, що це неспроста. Що все ж таки саме за останні 2-3 роки, коли у країні почалася війна, коли загострилися відносини між Україною і Росією, кількість премій, які вручаються українцям, стала значно більшою. Це частина політики", – каже Панасов.

Музичні експерти також наголошують, гнів активістів через російські гастролі українських зірок цілком зрозумілий. Однак, не всі експерти підтримують способи боротьби з цими зірками. При цьому дехто вважає, що в Україні це також комусь вигідно.

"Від досить компетентних джерел, яким я довіряю, я знаю, що сили, які прикриваються національною ідеєю, або ідеєю просування своїх переконань, або захисту інтересів державності, насправді являють собою просто рекет. Який доводить до відома організаторів концертів, що за певну суму вони можуть закрити очі на те, що артист заплямував себе занадто тісними контактами з Росією", – розповів музичний журналіст і продюсер Борис Барабанов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...