"Ми бачили, що нас просто зливають", - донецький науковець про початок війни на Донбасі (відео)

Проукраїнські протести в Донецьку не були ефективними тому, що в місто прийшли люди зі зброєю і мирний протест місцеві жителі вже не могли провести.

Відомий донецький вчений-релігієзнавець, звільнений із полону бойовиків, Ігор Козловський повідомив: "Коли все ми побачили, що так звані правоохоронні органи теж зрадили. Коли через кордон хлинув потік росіян на автомобілях і автобусах, а потім ми бачили їх в Донецьку. Ми бачили, що нас просто зливають. І стало зрозуміло, що відбувається щось непідконтрольне центральної влади, і ми можемо протестувати спочатку тільки в формі мітингів, а потім був молитовний марафон, який стояв під українськими прапорами, навіть коли "Стрілківці" увійшли в місто. Але зрозуміло, що це був цивільний протест, мирний протест, який, може, спрацьовував в якихось країнах, але тут не спрацював», передають Патріоти України.

Також, він повідомив, що жителям Донбасу були близькі і проєвропейські цінність, які відставили люди на Майдані. Козловський додав: "Ми говоримо" європейські цінності", але ж насправді це загальнолюдські завоювання. Ніхто обивателю це не доносив. Але, з іншого боку, людина, яка живе нижчими потребами, виходячи з піраміди Маслоу, реагує не стільки на свою свідомість, скільки на потреби безпеки, щось поїсти і якісь побутові речі. А тут йому ще розкриває свої обійми Россия і каже, що це все у вас буде, тільки біжіть до нас. Тим більше, що багато зберігали зв'язки з Росією: у кого-то там живуть родичі, хтось на заробітки їде.»
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...