"Ми десятиліття спостерігаємо, як росіяни підривають американську демократію", - директор ЦРУ

Директор ЦРУ Майк Помпео заявив, що повідомлення про спроби Росії втрутитися у виборчий процес в США восени 2016 роки не стали чимось несподіваним для американських спецслужб.

Директор ЦРУ Майк Помпео

Про які саме дії Росії йдеться, Помпео не сказав, – передають Патріоти України з посиланням на Медузу.

«Ми десятиліття спостерігаємо, як росіяни підривають американську демократію», – заявив він.

Він зазначив, що у спробах Росії втрутитися у внутрішні справи США немає нічого нового, але подібні відомості говорять про необхідність Сполучених Штатів давати відповідь на подібне втручання.

Раніше повідомлялося, що провідні члени Конгресу США від республіканців направили в Білий дім пропозицію про вихід США з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...